2012.10.10.
12:41

Írta: Nowar

Te

Tenyeremen hordozlak.. de Te Vadmacska vagy. Hosszas szelídítő munkával is csak annyit tudnék elérni, hogy ne egyél meg, csak harapj... :-)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurkuma.blog.hu/api/trackback/id/tr984830574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EtaloN 2013.02.28. 12:11:02

Ezt nagyon kommentelni akartam! De mire ideértem, rájottem,h.nem turné a nyomdafesték a kirohanásomat!Kedves Cassus, belegyalogolnék a lelki világodba...ismét és ismét és ismét! Bolond vagy! Ez sem újdonság!Libaborosen nagyon rossz volt!Libasereges libaborosen!Pulykaméreggel! Elég!Mert egy egész állattartományt felsorolok kapásból! Tulajdonképpen már megkaptad érte a magadét,de a buntinek még nincs vége!Tudom, a boszorkányokat megégették 100-150 évvel ezelott, de a 21-ik században mit tesznek a lelki terroristákkal???Jobb lesz,ha utána nézel:P

Nowar · http://kurkuma.blog.hu/ 2013.02.28. 14:22:01

@EtaloN:
Megeszik őket!
Finoman meghámozzák minden felesleges rongyuktól és felfalják őket!
Aki a lelket terrorizálja testiekben sem érdemel kegyelem.
Vagy marad a falhoz vágás! Szerelmes civódással :-)
süti beállítások módosítása